12 December 2010

Al-Ikhlas.

Ya Allah.
happy nya aku!
aku rasa ni kali pertama aku happy mcm ni
lepas dari kejadian yang menyakitkan berlaku tiga bulan lalu.
Terima Kasih!

Terima kasih sebab datang semalam :)
memeriahkan majlis yang tak dirancang.
aku suka kau tau?
suka gila!
kau kelakar :D
aku penat gelak duduk dengan kau.


hey hey
si purple.
aku nak balik jb dah ni.
kau take care ye kat sini.
jaga diri elok2.
nanti kita ketemu lagi ya!


kepada kawan kawan disini semuanya
kenal korang tak menyesal punya
kau orang tau siapa kau orang
thanks for everything
You guys are the another best new chapter in my life
sayang korang banyak banyak!
thanksss!









walaupun sedih nak balik jb
tapi aku akan rasa tak sabar untuk datang sini balik





dfanheartcorejyeah!



2 comments:

amy.437 said...

bapak sentap sial.
tapayah balik lah fang, duk jep kl tuhhh -.-"

dfan heartcore said...

HAHA. chill aja.