14 June 2010

Emptyless.

I'm sorry for hurting u, mother. bukan adik saje saje duduk kl ni. adik carik duit. for you,for us.our family. bukan adik nak ketepikan my own family. adik tak kan tergamak buat macam gitu kat my own family. adik carik duit.umi tau kan macam mane family kita? tahu kan? adik just nak family kita senang sikit dari semalam,semalam dan semalam. adik nak kurangkan beban umi dan abah.cukup lah abang dan neufal peningkan kepala umi dan abah. i did this because i love you,i love my family, my own family. even family kita banyak kekurangan tapi, adik tetap bersyukur ada family yang macam adik ada sekarang. bersyukur sangat sangat.cume, adik nak kita semua lebih sikit je dari dulu. mcm macam kesusahan yang adik lalui sepanjang adi berdikari kat sini umi.mcm mcm. but, i know, i hv to be strong. i hv to.even adik tak suka belajar course ni. tapi adik tetap berusaha.untuk dapatkan segulung ijazah.i want u to be proud of me.your only daughter.i did this, not for me. but for you. for abah. adik tau umi n abah kecewa dgn abang. i knew it. thats why adik buat ni. tapi at the same time, adik nak kurangkan beban umi n abah. adik taknak umi n abah keluarkan satu sen pun utk adik lagi. adik tak nak. adik rase adik dah cukup susahkan umi n abah. skarang mase utk adik balas jasa umi n abah. sbb tu i didnt ask for money from you n abah. i'm sorry mother. im really2 sorry. adik tetap sayang family adik lebih dari segala2nya. selagi adik belum bergelar isteri kpd sapa2, adik tetap umi n abah punya.tapi adik nak umi n abah faham condition adik sekarang. adik cari duit. bukan membazir duit.God knows umi. He knows everything.tersurat dan tersirat. adik mintak maaf sgt sgt. :"(

3 comments:

si ninaa joyy ! said...

be cool babe :)

Rhill Mika. said...

chill der.

jgn sedih sgt.

aku pun ikut sedih da ni.

cabaran hidup. esok lusa kita senang

:)

amy.437 said...

babe,kau oke? umi memang camtu sayang.dy concern kat kau.dy tanaa kau lupa.dy mengingatkan jep.jangan amek aty laa ngan umi.umi cool ap :))

walaupn ko da d bini org nanty.family tetap dihati k? ily babe :))