07 August 2009

SUCK!

tough week!
ntahlahh.. aku ta tau nak express this feeling mcm mane.
nak balik jb,.... rindu kat umi...
hari tu. time.................................. aku msg umi mintak nasihat.
gosh! mencurah2 sial air mata.
masuk hari ke4 aku tak makan.
lapa gilss.. tapi tak tau lah..
takde selera nak makan.,
thinking of him all the time,.
terseksa sial aku!!!

ya ALLAH,......................... kalau aku ni mmg takde jodo ngn die,
pls lah tunjukkan. aku penat mengharap...
tak blh makan, plus, stress dgn class yg full nak mampos sem ni!
mcm siak jer!!!!
bosan!!!!!!!!
jb......:((

umi, adik sedih ni...
die da tak sayang adik lagi..
die da jumpe org lain which is better than ur only daughter ni...
adik sedih.. adik tak blh makan,,
too much memories between us..
kalau umi ade kat sini kan best..
mesti umi kasi support kat adik je..
adik sunyi kat sini... kawan2 adik tak mcm umi,,,..
adik tak tau nak mengadu kat sape:((

u, kalau u dh jumpe org lain, kasi tau je.tkyah buat i mcm orang gile
tunggu bulan jatuh ke riba..
i mmg tak sedar diri... i tak perfect nak carik org perfect...

GOSH!!! I HATE MY LIFEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

PUTHREE BEN said...

dfan,you gotta have a lot of patient in yourself.
If you not meant to be with him,so you better move on to your life.Don't hurt yourself with it.Be strong.

dfan said...

thanx thanx:)
love u moree!!!
:D