21 August 2009

The Damn Truth! (for tieta)

Tadi did-Speaker kesayangan aku tu call.. wahh.. giler babs rindu!!! She told me everything..(the story that i didnt know) haha.. giler lembs sial aku.. kesian tieta.. ish..kalau lah aku jadi tieta, aku blarh jer.. takde nyer nak layan pompan n laki mcm tu..They're such a fakers sial.. lagipun terang2 nampak pompan tu ade potensi jadi backstabb.. ish... cukup la aku kene sekali dgn my own BESTFRIEND!..gah!! mcm tak sangka lah jugak kan BESTFRIEND sendiri went out with the person that u adored so much kan... aku pun malas pk bende tu.. da lame dah.. n i always make sure it'll never happen again.. haha.. lakii yg aku minat semua aku tak kenal kan kat dier (dulu2 tau.. b4 jumpe myADY)..heheh...

to tietatod : be strong babe!! ko sendiri tau ko ade ramai mates, friends, bestfriends, BLOODS (kitorang ni).. just ignore about it. yep, cakap mmg senang.. but u have to prove yg buat pun senang mcm ckap.. bersusah-susah dahulu, bersenang2 kendian. hahaha :D senyum, ketawa, hangout lah selalu,, kalau kau nak teringat jer, kau makan.. tak pun kau keluar ker,. kau call kawan2 ko ker, aku ker.. ahheheh:DD walaupun bdn ko kecik (dari aku),.tapi aku tau ko boleh! GO TIETA!! (ulang 3kali).. hehe... we're all right here n always be ready for you whenever u need us!! chaiyok2!!u can do it bebeh!! :))

2 comments:

kikin said...

yeah tot!! ape pn ktorg always be by urside!! hee.

dfan heartcore said...

haha. go tot go tot go tot! :D