25 August 2009

Fever?

aku ni rase mcm nak demam.. tapi tak jugak demam..mcm maner eh?? bukan aku taknak p cek.. tapi biar lah dulu.. tggu bulan depan dpt duit. BODOH tol ah org2 hospital2 n klinik2 ni.. ade ke nak cek h1n1 kene byar rm50... lagi alh org taknak pegi kan? dah kalau student mcm aku ni ker, org yg ak mampu ker.. mcm mane nak cek kan? dorang tak blh pk agaknyer.. penyakit tu blh bawak mati!! dorang lagi pk pasal duit.. bongok nauzubillah... aku tak tau ape yg dorang pk dlm palotak dorang tuu.. BODOH! FAK U!!

2 comments:

max said...

dorg pkir nk mkn duit org len la..
pe lg, no money no talk.. haha!

dfan heartcore said...

tau takper. lepas tu salah kan masyarakat tak bertanggungjawab nak pegi buat medical check up. mcm sial jer!