19 December 2008

to;fad,feroz,fadul n pape la name ko!

ko ni sgt2 annoying kau tau tak?

baru la aku tau. mmg betul ape aku sangkakan. lepas aku break dgn kau beberapa jam kemudian kau da sound kapel kat pompan lain.budak2 plk tu. kau ni mcm pantek ah pangai. dgn budak2 pon kau nak ajak main. ape kau pk ah? skang ni yg aku tau termasuk aku, da 2pompan da dendam ngn kau. da 2org pompan da yg da paham sgt pangai kau.tu yg aku tau. yg aku tak tau, tak tau la bape byk kan? bagusla, cukup 44kali org sumpah kau tak bahagia, mmg takkan bahagia life kau. tenang? haha. kau takkan tenang lah. takkan. takde yg akan biarkan kau tenang. sbb kau buat life org tak menentu. sweet talker, melahirkan manusia mcm kau mmg kesalahan yg besar buat mak kau! walaupun abg kau tu setia skang ni, tapi kau ade la cite yg die ade usha pompan lain kan? kau, dgn abg kau same je. tak yah cakap die mcm mane, die usha pompan pon kau tgok la bape lame die dgn gf die. kau tau tak, maruah kau tu ade kat bawah tapak pompan2 sekarang ni. kau sedar diri kau tu!bukak mata, bukak telinga, bukak minda! aku minum ARAK tak melibatkan perasaan org lain! aku jahat, jahat dgn diri sendiri bukan mcm kau. kau telah libatkan byk hati dan perasaan org. buang je la gamba aku kat page kau. aku taknak org ingat aku ni koleksi perempuan yg ko mainkan.aku tak kemaruk nak ade gamba kat page ko tuh! aku geli,jijik dgn kau! aku tak pernah jumpe lelaki sehina kau! setak layan rezza kat aku, die tak main aku, die tak mainkan perasaan aku, die tak pasang pompan lain!bukan mcm kau. kau ni mmg layak mati kene langgar lori najis babi.

2 comments:

asyla said...

cilaka jea. saba laa.aku pn byk gak laki buat taik dgn aku. kita ni baik sgt kowt.huhu.

BB ainaaa said...

yeayyy ! bb sokong ! langgar jewpp ngn lori taikk babi ! ta pownn , kasi anjengg makan jewpp konekk diaa yang asikk mainn pompuan uhhh ! tuh pownn kalau anjenk na makan ahh kn ! haha :DDDDD