04 May 2010

Backstabber.

backstabber bermaksud tikam belakang. aku benci backstabber. kenapa? haha. pk la sendiri. Pada aku backstabber ni tak jauh beza nyer dgn talam dua muka, hipokrit, batu api semua la.

khas untuk para backstabber,batu api,talam dua muka, hipokrit dll.

- kenapa ko mesti jadi benda buruk mcm tu? ko nak kan perhatian? ko takot kalau orang tau ko mcm mane ko da takde kawan? dgr la sini yer. tade gune lah DOL. ko laga laga kan orang, ko ingat orang yg BACK OFF tu kalah ker? MENGALAH TAK SEMESTINYA KALAH. aku beri ko laluan jer. biar ko happy dulu. sbb aku percaya Tuhan tu MAHA ADIL. Dunia tu BULAT. tau bulat? skang maybe ko berada kat atas. Sorry to say laa.. aku dah BENCI kan ko.. aku tak boleh tgok ko. even batang hidung ko skali pon. sbb ko lagakan aku dgn BESTFRIEND aku. aku tau ko tade orang lain selain die.takper la. aku kasi ko PELUANG. PELUANG utk amek die jaga dia.tapi ingat la. DUNIA TU BULAT. ok?

untuk BESTFRIEND aku bernama Ms.H -> aku sayang ko DOL. aku rindu giler kat ko. teringat dulu dulu mcm mana kegilaan kite datang. SUMPAH aku rindu ko. aku harap sgt aku dapat jadi mcm dulu dgn ko balik.. take care Bestfriend.

2 comments:

deeyaa dayah said...

aku baru terbace bLOg ka n entry ka neh.
entry ka yg neh mcm nk tuju kt aku.
kan?
yep..aku mengaku.
dLm aku x p'san..aku b'perangaI backstabber ngan ka, hajar, mah, dayah n yg2 Laen tu.
aku x pLan pOwn nk jd backstabber.
mungken sbb terLaLu sayunk kan kOrg n care sgt pasaL kOrg smpI every sIngLe thIng pasaL kOrg pOwn..aku nk menyIbOk.
kan???
aku x perLukan perhatIan pOwn.
cume..that tIme aku ade kOrg jep kt kL tu.
ssh senang, geLak tawe nanges sedey..aku ade kOrg jep.
n aku sayunk sgt kt kOrg.
mungken sbb tu..aku b'sIkap yg bkn2.
smpI jd BACKSTABBER.
n aku tau..atI ka tu maseh menebaL Lg marOh n bencI kt aku sbb wat taIk kt ka n kwn2 ka.
Ok.
aku mIntak maaf sekaLI Lg.
aku hanye perLukan kemaafan ka jep semate-mate.
n kIte perLu pOwn nk jd mcm duLu.
senang ckp..mcm "4gIve but nOt 4gOtten"
daa.
assaLamuaLaIkum.

dfan heartcore said...

err? macik. ni bukan utk kau lah. aku baru terbace comment kau. aderh. ni citer lain dah. masalah lalu bermula kembali. jeng jeng jeng. aku dah lupe dah kot pasal krisis dgn kau. takyah risau ok. ni bukan ditujukan utk kau. TIDAK SAMA SEKALI. -.-" masalah baru, bia ah aku dgn 'org org berkenaan' yg tau. ok?have a nice day macik :))