07 September 2009

Love Letter :D

Kepada
Nama Pelajar DIFFANSINA BINTI RABU
No Pelajar/Kad Pengenalan 2008416***/901024****20
Nama dan Kod Program DIPLOMA PERAKAUNAN UiTM(AC110)
Semester 3
Bahagian 1

*ini lah antara butir2 yg tertera di dalam Love Letter tersebut :D

Hari ini aku dapat LOVE LETTER!! terharu giler! selama 19thn hidup tak penah dapat Love letter yg mcm ni. hahahahhah! sebenanyer ni Warning Letter sbb byk kali tak dtg kelas. Kelas QMT tu lah! bukan ape. aku tak suke la die marah2. plus, ade saru hari tu clash. so, aku mcm blur sbb belajar loompat2. grrr...

Ala dfan.. chill lah.. baru 1st warning letter.! hahah.. yolah tuh! tapi tapi, bukan aku je yg dapat. Muhamad Elisa n Muhamad Shazlina pun dapat. hahhahah.. Lecturer fall in love dgn kite bertiga. hahah..

Paperwork Battle of the Band dah hantar kat En.Bad. minggu depan meeting. kang kene meeting mase aku balik jb susah pulak!! DUIT aku dah dapat! yeayy!!!!! SYG, WEEKEND NI KITE SHOPPING RAYE EHHH :DD aku mcm happy giler pasal dapat rm1000++. hehehhe:DD

ok. tu je yg aku nak taip. sbb kejap lagi my sygss datang. nak p makan.. rindu rindu :DD

3 comments:

si kecik molek said...

yeaaaah, dia sayang kita extra extra. sbb tu la. :P

si ninaa la ! said...

love letter paling romentik.

dfan heartcore said...

kah kah! siot anda berdua. :DD