09 September 2009

Hari yg Bodoh

Hari ini hari bodoh! grr.. 2-2 takde credit. :( sedihhh.... nsb banyak asgmt yg nak disiap kan. kalau tak melukut di depan balkoni la jawapnyer.. duit tak clear lagi uhh..maybe besok kot. sabo dfan..sabo.. heheh :DD asgmt ECO half siap. lagi 2 soalan. berlaku agak kekonfiusan dalam soalan tu. BEL311, DONE!!! yeayy!! besok boleh print lusa boleh hantar. rajin nyerr... hapy hapy!! minggu depan da balik jb dahh.:( macam happy... tapi mcm sedih jugak.. psal nnti raya pat singapore.. mesti susah giler nak contact :(.. rase2nyer mcm nak raye 2,3 hari je kat spore.. then hari ke4 ker aku balik kL.. kan kan?? hee...

tau tak sakit ape yg paling sakit? sakit rindu. hahahahaahahaha.... tibe2 je aku ni en? bukan ape.. aku nak cakap yg aku rindu ady sesangat. tu je.. :( cepat lah besokk................

2 comments:

Akmal Hakim said...

lu nie angau lah kipas....
haha

dfan heartcore said...

hahaa.. siot lu! bile mase ko buat blog bodo ni? hahaha