02 September 2009

Biasa aja :D

Hari ini kelas habis pukul 10.30a.m. HAPY LAH SIAA! terus menerus menuju ke rumah. aku ingat nak tido. tapi jap lah. post blog sat memandang kan aku da lame tak ngepos. ok. minggu ni dan minggu depan sgt2 full pada weekend kerana ada TEST yg mcm silakak. sabtu ahad lah seh! hadoi.. tak boleh rest langsung.! tapi tapi...malam ni aku berbuka dgn my syg!:DD rindu giler sehh! lame tak jumpe(padahal baru 2hari). makin hari makin syg kat mamat sekor ni. heheheh... tapi yg sedihnyer duit aku tak masuk lagi.. giler babs seh tensyen!! urghhhh!! DID,EKIN, SORRY UH AKU TAK BLH KELUAR BUKA AH THIS WEEK. DUIT TAKDE NN ADE TEST.. :( dah lah rindu kat pompan 2org ni.. tapi nak buat mcm mane kan.. terpaksa lah berkorban.. :(( WARNING LETTER DAH KELUAR! aku rase aku kene warning utk MGT nn QMT. sbb 2 ni selalu gak aku tak dtg. nak2 QMT. bukan ape.. lecturer qmt ni hari2 period dohh.. suka marah2.. aku mmg tak suke belajar ngn org yg suke marah2 ni. huh!!!! yg mgt plk.. apebende ntah sir ajar.. sepatah aram aku tak paham! hahah... da la test mgt this week.. haihh.. berserah pada yg ESA jer lah.. kahkah!

3 comments:

si ninaa la ! said...

yeap yeap aku kenal jia. aku dapat blog kau dari dia lah.

si kecik molek said...

beng, kutuk lect qmt dowh!
haha.

tp yeaaah, period tiap2 ari. >.<

dfan heartcore said...

hahah.. tau tak per.. die mmg suke period!