04 January 2009

kepala hotak kau berjambol

time:1320
date:5jan09
place:lab KPTM

pukimak kau! babi anjing

aku tak tau kenapa tetibe aku nak memaki org. gaga
semalam aku serious shittt punyer bengang!
dah la gig mcm pantek
tade orangg.. then band byk cancel
julie goes overseas bodo tu blh nak bergado
police dtg
restraint tak dapat main
pukimakkk!! duit aku lah bodo
menyusahkan aku je! huh!!
nak gado balik umahh. takyah nak gado2 kat gig
bodo. aku benci tol ahh gado2 kat gig ni
grrrr.. lantak ko ah bini orang ke, laki orang ke ape ke
yg ko nak bergado2 kat gig tu pehall.. tak pasal2 band2 lain tak dapat main
pukitiang ko ahhh!!!!!
aku mmg bengang doh semalam!!
huhhhh

4 comments:

ain abbas. said...

bkn diorg yg carik gado.jgn melenting tak tentu pasal.

dfann.-heartcore said...

tak kire lah sape yg carik gado
kalau nak gado, suke ati lerr.. tapi tgok ah tempat jugak enn. jgn sampai nak susah kan orang lainn,,.. dah tu siap ada darah2 lagi.. hisshhh tak paham akuhh

jazlanjazlan said...

hy there...
kami diserang oleh orang luar yang menyerbu masuk ke tempat kejadian..mmg..kami pun memohon maaf sangat2 bila gig tu stop...tapi kami x expect benda tersebut terjadi...
ini pun pertama akli berlaku pada kitorg...drummer kami ditumbuk dimuka dan kami telah mebuat report polis tentang kejadian itu..dari pihak kami...memohon beribu2 ampun...orang yang sepatutnya dilaknat allah itu telah pun menjadi buruan polis....sekali lagi..kami memohon maaf...

dfann.-heartcore said...

testing 1 2 3