01 July 2010

Selamat Hari Rabu!

Ok.
Penat dan lelah.
Konon konon macam orang sakit asma.
Kuat lah tu.
Pegi makan biskut harimau lah kalau nak kuat
Tak pun, "minum milo anda jadi sihat dan kuat" jeng!

Bajet bajet terror.
Pagi pagi buta pegi kl nak daftar terus.
Orang lain pagi pagi buta terpacak depan kolej
Dengan tag tali kapal kat leher,
Segak berbaju kurung,berkasut tinggi.
Tapi orang kat sini sini masih dalam kereta.
Bantai 120-140 terus!
Tapi tape orang sini sini takde kancong punya.

Terpacak kat cc kejap.
Haa,terhegeh hegeh nak print print.
Thumbs up! Bukan memuji.tapi? Padan muka!
Time tu nak berak, time tu nak cari jamban.
Yelaa, kalau taknak berak buat ape carik jamban kan?
Chill lah beb. Orang sini sini takde worries punya.

Bangunan oren dah depan mata.
Aduh,terus memulas perut.
Bukan nak terberak.
Tapi alergi dgn makhluk oren tu.
Tadah tangan.
"Mintak mintak lah semua berjalan lancar"

Gedebak gedebuk,gedebak gedebuk
Settle!
Haa,kan dah bilang sedari tadi.
Orang sini sini kalau last minit mmg terbaik!
Thumbs up! Kali ni memuji.

Lincah lincah kaduk Sampai rumah,
Puuuummmmm!
Haaa, amek kau. Berdengkur sampai ke maghrib.
Bagus punya org.


Moral of the story: kerja last minute memang terbaik. Tapi kalau study last minute, insyaAllah,sem depan repeat account.



Trimas,
dfanyaw!

1 comment:

zakwan said...

haha... tu mmg style kite sume kan..
last minute is better than never...
hasil mmg terbaik, tp mcm nk mampos la kejekan.. hihi/...