14 May 2009

New Me ; New Life

aku datang balik weh! he he he:)
lame tak mengepos kat sini kan?
about 2months ago, relationship aku n dia bergolak golek
he he he
aku hampir je putus asa
tak sia2 penantian aku 5 bulan
aku dgn die dah pun ok
:)
as usual but i still miss the old him :(
but its ok.
he's getting better n better..
i wish i could marry him 2 years from now :)
2 bulan lebih, nak dekat 3 bulan
aku dgn die tak ok
tapi aku tak tau kenape aku tak blh suke n syg org lain
mcm mane aku syg die
mulut kate benci hati tuhan je yg tau
skang dah 5 bulan aku kenal die
alhamdulillah
aku makin dapat ikot rentak die
aku tau die bz dgn company die yg baru nak naik tu
i'll give u a full support dear :)
n i promise that
sementara aku pulak
study getting ok
even sem 2 yg baru habis final ni agak susah
tapi aku still ade confident utk naik sem 3.
pray for me :)
MARA pun dah diluluskan
alhamdulillah :)
hutang piutang pun dah habiss
he he he lega otak aku :)


sepanjang hubungan aku n dia yg tak ok tu kan
mcm2 lelaki dtg kat aku
sound2 kapel
aku tolak semuanya
aku jauhi semuanya
sbb otak aku, hati aku tak blh stop ingat name die
hari2 aku ngs melalak
sampai satu malam aku kat jb hari tu
gaduh besar giler babss
lepas2 da setel benda tu
tetibe everything going so fine
mmg lah ade gaduh2 sikit
biase lah tu
tapi aku tetap mengalah
aku kene faham situasi kerja die
i cant be selfish:)


ahh tak kesah lah
janji aku dah ade die
lets not look into my past
life must go on dfan!!


to him : i love u. i love u my dear till my last breath. 5 months ago,, i kate i tunggu u.. sampai skang i masih tunggu u n sampai bile2 pun i akan tunggu u.. i want to marry u. only u :) muahhxx!


2 comments:

BB ainaa said...

da tukaa number eyhh ?

amy.437 said...

aq ske ko beginilh syggg~ :DD
rock tp girlish!!
cantekk~ :))