04 March 2009

Netball vs Ragbi

time:0905
date:4march09
place:home in KL


pergh!mmg aku menyesal masuk netball! aku benci netball!!!benci!!dah lah mmg aku ni muke tak reti main bende alah tuu. yelah, mase zaman sekolah2 dulu, aku cap budak netball ni budak gedik sbb budak netball ni salu menggedik ngn budak bola. budak bola pun gedik jugak!eeeuuuww..(tapi tak sumer tau tau!!) dulu2 aku mane ade main netball2 sume ni.aku main hockey n futsal jer. yelah, tgok gaya kekerasan dan kejantanan aku pun mesti org dah dapat agak dah en. nak dijadikan cerita, dah lah b4 main aku kene torture sbb landing aku salu salah.bodoh punye coach!!!huh!then die blh plk suh aku main bende alah tak gune tu.bangang2.aku jadi GD.agak ah,yg jadi GA tu dah la terer nak mati main netball.sampai negeri kot.mmg lah aku mcm kure2 kan.huahua.aku cume blh jadikan ketangkasan aku berlari je lah.nak menjaga mmg lah tak reti!then mase jatuh tu aku mcm geram jugak lah kan.bengang giler aku!bukan bengang ngn bdk2 lain.bengang sbb suar aku koyakkk!!!grr...yg aku tak blh blah tu, hajar tergelak tgok aku sbb bende 1st yg aku cakap time jatuh tuh "haaa!!suar aku koyakk!!" hahaha. mane taknyer. syg kot suar tu. dari form3 aku pakai. yelah, dulu zaman suar track umbro. sume beli umbro.aku ni dulu nak beli umbro, siap ikat perut lagi. huahua.then coach nyer dgn penuh kebabian suh aku main jer.kaki aku yg dah luke+perit bagai nak mati ni mcm nak melekat kat muke die.suke2 jer.mak aku pun tak pernah dera aku mcm ni. terlintas gak kat kepale otak aku ni nak tepon teledera. hahah.


haha.tu cite kat kolej tadi. bile dah sampai umah, aku terus ddk bwah kipas lah kan. sejuk2 kan badan b4 mandi. hahah. mandi ah paling best sekali. terbaik dok eah!haha. aku ni mcm nak menangis tahan air kene kat luke tuh. mcm2 bunyik kuar. haha. last2 agak2 dah hilang kekotoran yang melekat di luka tuh, aku pun parking kaki aku baik punya kat atas jamban ddk. haha.nak sabun ah paling adventure sekali! huahua. mmg sakit ah kan., Tuhan je tau doh!tak sanggup aku cerita. ni pun aku cerita ni kaki aku da berdenyut2 bagi signal suh stop citer. haha. bodoh2!!nak tgk gamba aku punyer luke?haha. jgn korang muntah sudah lahh.. kahkah


haa, yg ni belah kanan.ni ah yg dok parking baik punyer atas jamban.ini dari sudut atas,.korang tak tgok lagi dari sudut tepi kiri,kanan dan bawah. whoaa, teruk woo!!

2 comments: