15 November 2009

Perlu ke? Tak Kot.

Semalam adalah hari yg memenatkan tubuh badan aku. Sgt Sgt!
Semalam, aku, Nina (my classmates merangkap teman baikku yg baru), BF die yg gile tu pergi ke OU.. Oke, mcm ni cerita die.

About 2pm aku turun lah ke umah nina (yg berada di tingkat 5 blok saya)
Then pum pam pum pam, kitorang pon gerak pegi LRT.
dan terus menerus ke Hang Tuah.
Dari Hang Tuah kite pon jalan la ke Pavi.
utk bertemu kawan nina yg bernama Ulii..
bdk tu bikin zine.
quite ok lah :)
keep it up girl...
then then,kite pon bergerak ke Kitarlo. minum je.
sambil bercerita pasal budak2 zaman sekarang..
hehehehehae..

Lepas tu, kite ke CM utk amek bf Nina bernama Tora Si Tiang Lampu ;p
Then dari situ kite pon ke KTM Station. nak amek tren ke Rawang, tapi trun kat Kepon Central..
Mase tu da pkl 5 lebeh nk pkl 6 dah...
Nak dijadikan cerita, sampai kat kepong central tu, hujan lebat nak mampos.!
kitorang kene on the opposite road to take a taxi or bus.
hujan2 lebat tu!
kami menutup kepala masing2 menggunakan cardigan masing2.
tapi kasut aku da basah habis dah.
da dapat rase lah yg kaki aku kecut2. haihh...
Then nak tahan taxi lah paling mencabar keimanan..
-_-"

Finally,dapat taxi...
kawan si Nina ni cakap.. dari Kepon Central ke OU cume 5rringgit++ jer...
tapi sampai rm18!!!!!
adehhh... tak paham aku..
then sampai sane hujan masih renyai2..
then kitorang masuk dalam OU.. pusing2 jap then pegi toilet kerana air da bertakung.
hehehehe
then then,
kitorang nak keluar..
tapi! kitorang sesat!!
nak tau sesat kat mane?
sesat dalam OU!
hahahahahahhahahahahhahahahah

last2 keluar balik.. then cari tempat event tu menggunakan deria pendengaran.
hadehh..
then dah mcm tu kitorang pun tgok lah... tgok punyer tgok, b4 band estraged kot,
hujan trn balik,.
then kitorang ddk kat depan pintu OU tu..
saya sudah ngantokkkk..
heee~~
Then bile part Bittersweet kitorang ke dalam balik.. saje jer...
aku teringat maxchew...
sebab die penah menjoget kan diri nyer utk band2 indie seperti mereka ;pp

Then, lepas bittersweet, BUNKFACE!
saya ke sana semata2 sebab bunkface..
b4 Bunkface keluar tu, ade sekempulan remaja ni..
saya sangat familiar akan beberapa minaa tu..
sebab penah nmpak lah jugak dlm gig2 hardcore..
biar lah saya rakhsiakan nama antara mereka.
saya tidak mahu perasan dengan pakaian mereka. tapi sorang tu pakai baju Restraint.
Band kegemaran saya.
ok. saya pon buat buat bodoh lah.
sbb saya tak pakai hardcore pon.
cume tshirt dan short jer
then then, bile bunkface beraksi mereka menjerit jerit bagaikan orang gila lagaknya.
tapi bukan menjerit kesukaan.
mereka menjerit FUCK. sambil menunjukkan jari hantu masing2.
sangat menjengkelkan
Hardcore mmg kene fuck band lain ker?
tak kot.
Nak buat mcm Hujan lah tuu..
Let me conclude this.
Lagak mereka seperti seorang Hardcore yg taksub.
wth?
Kalau kau tak suke band tu. Kau blah.
tak payah datang show dorang, tak payah membazir kan mase korang yg mmg tak berfaedah tu ke konsert dorang.
korang datang menyakitkan hati dan diri sendiri utk mengFUCK dorang?
FUCK U BACK!
dgr sini ya,
aku bukan lah peminat Bunkface.
dan tak perlu nyatakan ape yg aku minat dan tak.
aku bukan lah nak backup bunkface.
tapi aku sokong mereka.
even mereka punk rock yg mcm tak jugak.
tapi aku sokong dorangg..
nn kalau aku benci dorang sekalipon, aku akan angkat kaki, jalan suda.
There's no point for u guys to FUCK them off!
there's NO POINT Muthefucka!
Kau datang berdressupkan Hardcore, Then FUCK FUCK band lain. tu ke True?
Kalau ko nak sangat fuck bunkface mcm mane Hujan diFUCK, ko tanggalkan pakaian hardcore ko!
n lantak ko lah nak fuck ker, nak tunjuk jari hantu ker, nak telompat lompat mcm orang giler ker, aku sikit pon tak terasa.
U know what? U guys are so embrassing!
kau bangga orang tgok ko mcm tuh?
gth ok?
org pandang ko sebelah mata jer.
ok.
for those who know this story, just let it go. They are not the True. All they want is to be a Hardcorer and have a fucking fun with the title HARDCORE.
lagi sekali, GTH!
ok?

back to the story,
lepas bunkface and all those fireworks yg lawa giler,
aku pon blah lah.. dok depan OU tu.. then then,
ade 1 masalah.
heheeheh..
mcm mane nak balik? jam da menunjukkan pkl 11 lebeh ke 12.
adehh..
last2 kitorang naik kete rauf (kawan Tora)
6orang 1 kete.
Rauf sgt takot ade roadblock. ahahahhaha
akhirnya, selamat sampai jugaa...
kitorang p alim.. makan.
lapo giler!!!!!
then pot pet pot pet..
akhirnya bersurai lahh... ;pp
balik umah tu, aku terus mandi, dan tido dgn nyenyak nyer,.
dan aku bangun pkl 3.30 petang keesokkan harinyer.
aahahahahha

malam ni?
hehe.. saya nak ke studio.
dgn Amy ;))

4 comments:

amy.437 said...

first of all
sy nk m'btulkn kenyataan dsini
dimane~ye~
oooo!sy&&dfann ta jd g studio
-.-"
adeh~
pntt sgt la pulak.
&&lgi satu.
aq ta pena dnga tmpt lepak bru nme kitarlo
hahahahaha :DD

fan!!aq sokong.
m'bazir mase jep la minaaa
ko dala malukn restraint
pas2 malukn diri ko
pas2 buang mase
pastu buang duet ko
pastu
mcm2 la ko buang.
phm2 sndri sudaa
da tentu konsert dibuat utk m'hburkn peminat
ko bukan peminat
then,u r not invited la minaa!
blaaa saje~
sebok jep.
da la menyemak
kusut tol
[ceh~aq lak yg lbey2.haha]
tu jep bye.haha :DD

si ninaa la ! said...

hahaa. baca part atas buat aku teringat cite semalam. bapak kelakar lah sial. hahaa.


nota kaki : kepada budak hadkor tu, kau lage dable kelakar. band yang kau fuck sangat tu la yang kau sing along sama sama. lagu yang kau tunjuk jari tengah tu la yang kau dok hapal. looser tak looser ?

dfan heartcore said...

aku dah bace yg amy punyer. sbb die post komen ni sebelah aku.ahhahahahha

dfan heartcore said...

yea yeah.. they're fucking Loser. with the capital L :)