07 November 2009

Pekung di Dada

Ouch! How hurt i am right now. 19chapter for MGT paper this monday. huh! babi babi babi!!!! asal lah palotak aku ni tak sepandai mereka-mereka yg pandai tuu???

pekung di dada..
hari ni dia pun dah mengaku segala-galanya.
n yes. it hurts me. A LOT!
tapi boleh ker aku lupe kan die?
kuat ke aku?
hari ni aku rase mcm nak terjun dari balkoni rumah aku ni.
tapi alhamdulillah iman aku kuat lagi.
hari2 aku menangis...... ingat kan die.. ingat kan semua pasal kitorang.
yup, bestnyer kalau mase dipatah balik kan?
aku nak pause kat scene2 yang happy..
time tu aku rase mcm CINTA ITU INDAH.
tapi aku tau tak seINDAH yang disangka..
aku tak pernah rase mcm ni..
even he's not the first but he's my first true LOVE.!
aku serik.
aku tak pernah seserik mcm ni.
aku takde nafsu langsung nak tgk hp melainkan dgr lagu..
hp tu aku beli dgn die kat sg wang..
byk nye kenangan..
10bln? takde lah lame mcm 12,13 TAHUN.
tapi selama mase yang singkat tu lah mcm2 jadi.
mcm2 aku belajar...

PALSU?
yer, benda tu semua PALSU BELAKA!
wake up dfan!!! wake up!
this is reality,.
aku kene terima ni semua.
Tuhan masih sayangkan aku even aku byk buat silap...
hari2 aku lepas solat aku doa, mintak kat Dia supaya bagi jalan.
nn kalau betul die buka jodoh aku, tunjukkanlah..
kalau die jodoh aku bagi lah jalan penyelesaian.
benda ni sgt sgt menyeksa aku.
aku terlalu sakit!
sakit sgt sgt...

dia tak salah dalam hal ni... aku yang salah.
ye, semua aku yang salah.
aku bukan yang SEMPURNA buat dia.
Thats why die carik lain..
tapi takper.
aku terima ni semua.
kalau pun aku hidup sorang2 dalam dunia ni,
sebatang kara, aku tau, ALLAH ade di sisi aku.
ye lah, manusia... kalau susah baru cari ALLAH..
aku juga manusia biasa tak terlepas dari kesilapan dan kekurangan..

but, the truth is,
ITS REALLY,REALLY KILLING ME!!


p/s; u, thanx bagi i harapan palsu yang tinggi menggunung tu... i tak sesempurna diri u, n dia.. nn i menyesal sbb i buat keputusan yang salah LAGI..
i tak pernah doakan u dapat balasan. tapi mcm i cakap, Tuhan it Maha Adil u...
i doakan u bahagia dgn dia, dgn hidup u,..
i tau u boleh... cepat2 kahwin tau. u kan cakap u nak kahwin next year..
i tunggu kad jemputan tapi for sure i takkan pergi..
i tak sanggup tgok lelaki yang i pernah sayang dgn pompan lain..
sape yang sanggup kan?
well, all the best
nn...
good luck!
:""D

4 comments:

TieTa said...

oit.
hey.. sabar je r k. mmg ssh nk terime semua 2.
aku pn pnh rase ape yg kau rase skrg.
hdp dlm dunie mmg memerlukan kesabaran yg kuat.
biase la hdp kt dunia nie byk dugaannye.
tu semua pasti de hikmahnye.
sory la klu kau ase aku nie menyibuk.
aku juz nk share sumting dgn kau.
sharing is caring rite. hehehe
mn taw bande nie dpt bantu kau to more strong

"hidup dlm dnia ini b'syukur kpd owg yg m'nyakiti kamu krn dia adalah owg yg menabahkn hati kamu..
b'syukur kpd owg yg menipu kamu krn dia adalah owg yg m'ningkatkn p'getahuaan kamu..
b'syukur kpd owg yg m'gendahkan kamu krn dia adalah owng yg memupuk b'dikarimu..
b'syukur kpd owng yg m'jatuhkn kamu krn dia adalah owg yg m'perhebatkn kebolehan kamu..
b'syukur kpd owg yg m'yeksa kamu krn dia adalah owng yg m'uji kesabaran kamu.."

pape pn take care.
jgn buat benda bkn2 k. ;)

SYAFIQUE's firstclassbitch said...

omg D.
stay strong.
kau kuat babe.

kawan2 kau always dengan kau, igt tu.
be strong girl.

dfan heartcore said...

thanx sygs-sygs. love u guys more!! :)

amy.437 said...

babe~b strong.
nn i noe u r.