13 November 2009

Back to the Basic

So here i am. :) The old me, The old dfan. Night life, Girlfriends, Boyfriends..
I'm going back to the basic. To the old life.

sebenanyer nak citer about malam semalam.

131109
2something a.m.
went shisha with my beloved Panda Gemok yg comel ; Amy,
nn, The best family's driver ; Paeh. (mintak mahap paeh)
kitorang pegi dekat depan andalus tu.
ape name die, i'm not so sure..
so, semalam saya berusaha gigih untuk bershisha.
ahahaahaha..
nn..
saya berjaya! :PP
saya pandai shisha ok!
nak dijadikan cerita, saya pun mengikot kata amy,
saya menghayati shisha itu sepenuh jiwa,
nn...
i was high!
hahahah... mcm baru pas minum lah pulak..
kahkah...
lama tak rase high-high ni
THANX AMY ;P
ok.. after shisha was about 4something a.m.
then, we went jalan2.
lalu depan dataran merdeka.
it was my first time!! ;pp
jakun jakun!
hahahhahahahha
then, tibe2 ade plk roadblock..
haihhhh... pkl 4lebeh pon tak ttp kedai lagi ke cik abg polis.??
then, kitorang pon relax lah. sbb at the first time, we thought we didnt make any mistakelah kan..
then, tetibe kene pegi tepi plk.
adehhh..
rupe2nyer paeh punyer roadtax mati.
he was not realized bout it.
pastuh kan.. kene lah rm300.. adoiyaiii...
so, lepas dah kene saman dan beramah mesra dgn cik abg polis yg berloghat kelantan tu,
kitorang pon blah laa... pegi Zoo Negara. Amy lah ni!
tapi ofcos tak bukak lah.
then kiter masuk stu lorong tauu..
it was so dark siaa... then it was like, haunted...
paeh kate kat dalam sane ade rumah hantu...
meremang bul roma ok!!!!
then patah balik..
setelah patah balik,kami bertiga pergi membuang air yg kecil di petrol station.
pastuh drive thru McD.
amy tak reti buat Tea!! kahkah!
pahit!!!!!
it's already 5something a.m.
We went to Bukit Permai to see KL view...
(Tempat tu sangat meninggalkan memory aku dgn dia. Die penah bawak aku pegi sane.But that time, kite baru2 kenal lagi.. i don't know whether he still remember or not..)
ok, back to the story, kitorang pon mainlah amek amek gambo.. but it was so dark..
tak clear sangat lahh...
then then, kitorang pun balik, mase tu dah pkl 6something lahh...
pastuh dah sampai umah saya mandi dulu..
tapi amy terus tido!
busukk!!!
;PP
tu jer lah citer saya.. hehehhe

to u ; even how hard i'm trying to pretend as i am happy n so so happy, but deep inside my heart, i'm still remebering u...

1 comment:

Paul said...

went shisha with my beloved Panda Gemok yg comel ; Amy,. nn, The best family's driver ; Paeh. (mintak mahap paeh). kitorang pegi dekat ... shishaamy.blogspot.de