04 December 2011

lepaskan semuanya! lepaskan lepaskan!

aku dah tak ada apa apa dengan EI. biar! biar!!!! aku dah serik dengan benda ni. benda ni buat life aku jadi komplikated. baik aku fokus pada aktiviti harian aku.

aku bersyukur, aku ada kerja aku. aku ada beberapa kawan aku. ekin. ekin banyak tolong aku kat sini. duduk berdua kat kl ni bukan senang sebenanyer. dan kehadiran beberapa teman buat life aku terisi. thanks semua.

aku nak biarkan semuanya. walau hati aku meronta ronta, aku nak sgt jumpa MAA. bila dulu masa ada MAA, aku rasa hidup aku tak pernah bosan. terisi je. aku rindukan dia. serius. tapi. biar lah. cerita aku dengan dia da habis. dah nak masuk tahun kedua aku tak ada dia di sisi aku dan tu bukan benda yang senang. blog ni jadi cerita aku dengan dia. dari awal perkenalan, sampai akhir perhubungan. bila aku rindu, aku belek post lama lama. mesti aku teringat dia. rindunyaa. :(



takper lah. semoga Tuhan tu permudahkan jalan aku pada harihari akan datang. insyaALLAH.






2 comments:

chubbyharusdirejam said...

sabar dipan..sabar...

RZL said...

insyaallah..jalan hidup anda memang bercabang cabang tapi kalau sabar menempuh, pasti akan jumpa kebahagiaan dihujungnya