10 October 2009

Dot.Dot.Dot

(title diatas tiada kene mengena dgn blog yg bakal aku post ni..)

well. agak lama la aku tak mengepost. bz bz bz! byk test,kuiz asgmt. huhh!! these few days aku mmg bengang. dgn ady dok cakap aku pakai number lain (gilo ka po?) groupmate2 tak menjalankan tugas sampai byk asgmt aku tertangguh.dgn bende remeh yg bangang dan diambil serious oleh sesetengah pihak.dgn rakan yg lupe rakan.huh!pegi mati semuanya! hahahah..
ok post di yg berwarna MERAH di bawah tiada kene mengena dgn ANDA yg membaca. tapi kalau nak terasa lantak korang lah yer?!

hoi kawan-kawan. kau hidup kat perantau, takde mak bapak, adik2, kakak2, abang2, BIBIK2! so, kau pk lah sendiri k? aku tak kesah kalau kau nak buat rumah 'KAU' macam tongkang pecah,busuk mcm nak termuntah, bersepah mcm kandang! tapi ingatlah orang yg bersusah payah MENCARI rumah 'KAU'. aku dan RAKAN2KU tak kesah kalau kau nak amek bilik yang paling besar dan disertakan TOILET didalamnya dan merupakan paling TERBS dalam KL ni. tapi kau ingat lah orang2 yg membayar SEWA RUMAH 'KAU'.KAMI tak dilahirkan utk mendengar suara korang yang sampai ke MAMAK ALIM blh dgr. Aku tak kesah brape banyak NOTIS kau nak tampal di sekitar KL ni. tapi kau ingat lah orang2 yang ade perasaan. KAMI BUKAN RASIS, hidup berpuak2, seolah2 antara bilik dan bilik adalah daerah dan daerah! tapi en, takper jugak lah.. sebab rumah yg 'kau' duduk kan rumah 'KAU'? haha..

hei kawan-kawan. Aku tak pernah mengungkit segala yg aku tolong. bukan diminta satu PENGHARGAAN, tapi satu PENGHORMATAN. RESPECT PEOPLE IF U WANT PEOPLE TO RESPECT U! aku tak kesah kalau aku kene bergado dgn POMPAN/LAKI JALANG semata2 nak selamatkan kau dari budak2 yang nak cari kau. sbb aku pk 'KAU' bestfriend aku. betulker aku bestfriend kau? persetankan itu semua! Aku tak kesah kalau aku terpaksa jumpe BF kau utk selamatkan hubungan korang sbb aku tau kau sayangkan die. aku juga punya perasaan yang sama terhadap BFku. sakit kan?lagi sakit bile 'BESTFRIEND MAKAN BESTFRIEND'. taktau lah kau yang punya ramai teman rapat dan BF yang 'SAYANG' giler babi mcm nak mampos. so kau boleh buang rakan yang pernah tolong kau. Aku dan RAKAN2KU tak kesah kalau kau tak jemput KAMI ke openhouse kau.(KAMI PEDULI APA?)tapi kau ingatlah kami tak pernah ketepikan kau.Kami tak kesah kalau KAU nak pakai seperti kanak-kanak 10 thn yang comel dan cute. tapi berperangai lah seperti umur kau yang sebenar. tidak perlu lah nak tunjuk kat SERATA DUNIA bahawa kau seorang lelaki/perempuan yang cute-cute dan diminati ramai disebabkan COLI/SPENDER kau berwarna PINK.

hai kawan-kawan. Aku dan RAKAN2KU tak sempurna. Kami belajar pada malam hari sehingga lewat malam. manakala kau belajar lewat malam sehingga pagi. KAU BIJAK. tetapi kau tidak bijak dalam mengawal KEBUSUKAN HATI kau! kami tak perlu BUSUK HATI sbb kami boleh bersabar. tapi kami akan BUSUK HATI bile kami tak dihormati oleh 'KAWAN-KAWAN' kami. orang baling tahi, kita baling bunga. tapi KAMI kehabisan bunga kerana terlalu banyak bunga yang telah KAMI baling kpd KAU, wahai 'KAWAN-KAWAN'.

KAMI MANUSIA BIASA YANG TAK SESEMPURNA KAU,'KAWAN-KAWAN' KU.

sekian, terima kasih

assalamualaikum wbt.

5 comments:

aienDgreat said...

syggg~
jgn sedih ye,,
aien kn ader~
hehe~

si ninaa la ! said...

ini dah habis marah da ni. haha

Daud Mili said...
This comment has been removed by a blog administrator.
amy.437 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
si kecik molek said...

dfan rock bebeh. :P